חומרים:
תפוחי אדמה אדומים קטנים או בינונים.
תערובת תבלינים שאתם אוהבים.
מלח גס, פלפל, פפריקה
שמן זית
אופן הכנה:
לבשל תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות (אם הם עגולים קטנים להשאיר אותם כך)
עד שהם רכים חלקית. (כ 15 דקות)
לסנן את המים. ולהניח את הקוביות בתבנית אפיה. למעוך מעט בעזרת כף או כף היד כל אחד מהם.
לשפוך שמן זית מעל, מלח גס, פלפל ופפריקה.
להוסיף תערובת תבלינים שאתם אוהבים: בתמונה שכאן השתמשתי בתערובת טוסקנה.
אפשר עלים טריים של רוזמרין, טימין, אורגנו או סומק ואגוז מוסקט.
לדאוג שכל תפוחי האדמה מכוסים בשמן ובתבלינים.
לאפות כחצי שעה במתנור. אפשר בדקות האחרונות להעביר למצב גריל.
ולהוציא כשהם רכים/ קריספים לטעמכם.