חומרים:
140 גר' שיבולת שועל ללא גלוטן טחונה דק
300 מל' חלב צמחי
1 בננה בשלה מאוד
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית סודה לשתיה
אופן הכנה:
לערבב במעבד מזון: שיבולת שועל, חלב צמחי, בננה, תמצית וניל לתערובת אחידה. אם צמיג מדי להוסיף עוד מעט חלב צמחי.
להוסיף סודה לשתיה ומעליה את הלימון ולערבב ערבוב קצר.
לחמם מחבת עם מעט שמן, לצקת כל פעם חצי מצקת בלילה ליצירת פנקייקס. לטגן עד שנוצרות בועות קטנות ולהפוך לצד השני. לטגן עוד כחצי דקה עד דקה.
אם טעם הבננה מודגש מדי עבורכם ניתן להחליף בארבע כפות רסק תפוחים לא ממותק.
מתכון של בתי החיילת גל שמככב בארוחת הבוקר הצבאית שלה.
הכנתם? אהבתם? ספרו לי איך יצא.
יש לכם בקשה מיוחדת? כבר זמן רב שמתחשק לטבען מתכון מהמטבח של אמא ללא הצלחה? כתבו לי וננסה זאת יחדיו!
לשאלות, הערות, הצעות, בקשות והארות מוזמנים להגיב כאן למטה.
אם המתכון מצא חן בעיניכם שתפו באהבה – יחד נפיץ טבעונות בריאה.
הצטרפו אלי גם בפייסבוק וגם באינסטגרם