חומרים:
180 גר' קמח כוסמת ירוקה
2 כפיות אבקת אפיה
180 מל' חלב צמחי (סויה, אורז, שקדים וכד')
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סירופ מייפל
אופן הכנה:
לערבב בקערה (מטרף ידני או מקסר יד) את כל החומרים.
קמח כוסמת ירוקה סופח הרבה נוזלים והוא צמיגי. אם הבלילה סמיכה מדי לעבודה, הוסיפו מעט חלב סויה וערבבו שוב.
לחמם מחבת נון סטיק ולצקת פנקייקס בעזרת מצקת.
לטגן עד שנוצרות בועות קטנות ולהפוך לצד השני לחצי דקה נוספת.
הכנתם? אהבתם? ספרו לי איך יצא.
יש לכם בקשה מיוחדת? כבר זמן רב שמתחשק לטבען מתכון מהמטבח של אמא ללא הצלחה? כתבו לי וננסה זאת יחדיו!
לשאלות, הערות, הצעות, בקשות והארות מוזמנים להגיב כאן למטה.
אם המתכון מצא חן בעיניכם שתפו באהבה – יחד נפיץ טבעונות בריאה.
הצטרפו אלי גם בפייסבוק וגם באינסטגרם