חומרים:
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים או שמיניות בינוניות (לא דקיקות)
בצל לבן פרוס דק
חבילת ערמונים בואקום
אורז או קינואה או דוחן – כל דגן שיש לכם בערך חצי כוס מבושל.
מלח, פלפל, אגוז מוסקט, כמון או בהרט.
מעט סרירצ'ה, ומעט רוטב סויה.
שמן זית
אופן הכנה:
לחמם שמן זית במחבת ולטגן את פרוסות הבצל עד צבע קרמל.
להוסיף את הפטריות החתוכות ואת הערמונים (לפרק אותם במעיכה קלה ביד) ולטגן ביחד.
לתבל ולהמשיך לטגן ולערבב כ 5 דקות. (הפטריות צריכות להשאר שלמות ולא סמרטוטיות).
להוסיף את הדגן (אורז, דוחן או קינואה)
ולטגן תוך כדי ערבוב.
להוסיף נגיעות של רוטב סרירצ'ה, וכפית או שתים רוטב סויה.
לתקן תיבול. ולהוריד מהאש.