עוגט תפוחים בחושה ללא גלוטן - עוגוט - בריאות | ללא גלוטן | ללא סוכר

עוגט תפוחים בחושה ללא גלוטן

אייקון של שעון

זמן הכנות

רבע שעה
אייקון של סיר

זמן בישול

40 דקות
אייקון של סכין ומזלג

מתי מוכן?

שעה
אייקון בצורה של פאזל

כמה קשה?

קל

חומרים:

4 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לריבועים
1 כפית גדושה קינמון
2 כפות סוכר חום (או שתי כפות סילאן/ מייפל)
100 גר' חמוציות ללא סוכר
100 גר' קמח כוסמת ירוקה
50 גר' קמח שקדים
1 כפית אבקת אפיה
120 גר' סוכר חום (70 מל' סילאן/ מייפל)
1 כפית תמצית וניל
100 מל' שמן
9 כפות רסק תפוחים לא ממותק

אופן הכנה:

בקערה:
לחמם תנור ל 150 מעלות.
לערבב תפוחים חתוכים, קינמון, 2 כפות סוכר* , וחמוציות.
בקערה שניה מערבבים עם מטרף: סוכר *, תמצית וניל, שמן ורסק תפוחים לבלילה אחידה.
מוסיפים שני קמחים ואבקת אפיה, מערבבים עד שאחיד, יתכן שיהיה לכם יותר קל לערבב עם לקקן.
להוסיף תפוחים לקערת הקמח ולערבב. זה די סמיך ודביק. וזה בסדר.
לשפוך לתבנית אינגליש קייק, לישר, ולאפות כ 40 דקות.

*מי שרוצה גם להמיר את הסוכר:
בקערת התפוחים להוסיף 2-3 כפות של מייפל או אגבה או סילאן.
בקערת הקמח להוסיף 50-70 מל' מייפל, אגבה או סילאן.
לפני שאתם שופכים לתבנית תטעמו ותבדקו שמספיק מתוק לכם. תוסיפו במקרה הצורך, כף אחרי כף עד שתגיעו למתיקות הרצויה.

הכנתם? אהבתם? ספרו לי איך יצא.
יש לכם בקשה מיוחדת? כבר זמן רב שמתחשק לטבען מתכון מהמטבח של אמא ללא הצלחה? כתבו לי וננסה זאת יחדיו!לשאלות, הערות, הצעות, בקשות והארות מוזמנים להגיב כאן למטה.
אם המתכון מצא חן בעיניכם שתפו באהבה – יחד נפיץ טבעונות בריאה.
הצטרפו אלי גם בפייסבוק וגם באינסטגרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

six − six =

© 2021 עוגוט – בריאות | ללא גלוטן | ללא סוכר.

בניה - שמרת דיגיטל - מומחה מחשוב ואינטרנט, עיצוב - סטודיו לעיצוב הלית קלכמן

Scroll Up