עוגט תפוזים ללא סוכר לבן - עוגוט - טבעוניות | טעימות | וגם בריאות

עוגט תפוזים ללא סוכר לבן

אייקון של שעון

זמן הכנות

15 דקות
אייקון של סיר

זמן בישול

30 דקות
אייקון של סכין ומזלג

מתי מוכן?

50 דקות
אייקון בצורה של פאזל

כמה קשה?

קל

מוצרים:

9 כפות רסק תפוחים לא ממותק

80 מל' מייפל טבעי (או כמעט חצי כוס תחליף סוכר לסכרתיים)

110 מל' מיץ תפוזים (אפשר להוסיף גם גרידת תפוז או לימון)

1/2 כפית תמצית וניל

180 גרם קמח כוסמין מלא

1+3/4 כפית אבקת אפיה

אופן הכנה:

לערבב היטב בקערה עם מטרף רסק תפוחים ומייפל עד לבלילה אחידה

להוסיף מיץ תפוזים, תמצית וניל ולערבל היטב.

להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבב.

לשפוך לתבנית אנגליש מאורכת.

לאפות בתנור מחומם ב 175 מעלות כחצי שעה. לבדוק עם קיסם שיוצא עם פירורים יבשים.

כשהעוגט תפוזים מתקררת אפשר לפזר מעט אבקת סוכר.

או לחמם בסיר: 80 מל' מיץ תפוזים עם מעט סירופ מייפל (או תחליף סוכר לסכרתיים), ולשפוך את המיץ החם על העוגט תפוזים כשהיא קרה שתספוג את הנוזלים מכל צדדיה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

15 − ten =

© 2025 עוגוט – טבעוניות | טעימות | וגם בריאות.

בניה - שמרת דיגיטל - מומחה מחשוב ואינטרנט, עיצוב - סטודיו לעיצוב הלית קלכמן