חומרים:
6 כפות רסק תפוחים ללא סוכר
80 גרם סוכר
50 מל' שמן
130 מל' מיץ תפוזים
160 גר' קמח כוסמין 70%
1/2 כפית אבקת אפיה
אופן הכנה:
לטרוף בקערה: רסק תפוחים, סוכר עד בלילה אחידה.
להוסיף בזילוף איטי את השמן ולטרוף ללא הפסקה.
להוסיף את מיץ התפוזים בזילוף איטי ולערבל לבלילה אחידה.
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה.
להעביר לתבנית אפיה מאורכת. ולאפות בתנור מחומם מראש לחום 170 מעלות במשך 35 דקות.
אם יש צורך בעוד כמה דקות אפיה, לכסות את התבנית בניר כסף רופף ולאפות עוד 5-10 דקות בחום מעט יותר נמוך.
אפשר לפזר למעלה אבקת סוכר – אבל לא באמת צריך.
