מצרכים:
בסיס: לתבנית בקוטר 18-20 או אינגליש קייק מאורכת
30 גר' שקדים או אגוזי מלך.
60 גר' אגוזי פקאן
120 גר' צימוקים או חמוציות ללא סוכר או 2-3 כפות סילאן לא ממותק (לפי אהבתכם למתוק)
25 גר' פתיתי קוקוס
כפית תמצית וניל
מעט מלח
גבינה/קרם קשיו:
400 גר' אגוזי קשיו מושרים כל הלילה במים.
180 מל' מיץ לימון
100-120 מל' סירופ מייפל
140 מל' שמן קוקוס מומס
120 מל' קרם קוקוס
קישוט
1 כוס אוכמניות/ פירות יער מופשרים או טריים
60 מל' חלב צמחי
1 כף שמן קוקוס
אופן הכנה:
לשים כל מרכיבי הבסיס במעבד מזון ולטחון עד שנוצרים פירורים דביקים.
לשטח את התערובת בתבנית על נייר פרגמנט.
מלית: לסנן את אגוזי הקשיו ולטחון במעבד מזון את כל חומרי המלית ביחד עד שנוצר קרם חלק ואחיד. לשפוך את הקרם על הבסיס ולישר. להכניס לפריזר לחצי שעה.
קישוט: לטחון את כל המרכיבים במעבד מזון. לשפוך על קרם הגבינה וליצור דוגמאות כמו שיש בעזרת סכין.
לשמור בפריזה 2-3 שעות עד שמתקשה.
לחתוך לפרוסות/ קוביות.
לשמור בפריזר
הכנתם? אהבתם? ספרו לי איך יצא.
לשאלות, הארות, הצעות ובקשות מומנים להגיב כאן למטה.
אם המתכון מצא חן בעיניכם שתפו באהבה – יחד נפיץ טבעונות בריאה.
הצטרפו אלי גם בפייסבוק וגם באינסטגרם