סלט סלק, שומר ותפוזים * - עוגוט - טבעוניות | טעימות | וגם בריאות

סלט סלק, שומר ותפוזים *

אייקון של שעון

זמן הכנות

10 דקות
אייקון של סיר

זמן בישול

אין
אייקון של סכין ומזלג

מתי מוכן?

10 דקות
אייקון בצורה של פאזל

כמה קשה?

קל

חומרים:

2 סלקים מבושלים וחתוכים לקוביות או פרוסות בינוניות

1 שומר קטן פרוס דק או חתוך לקוביות

1 תפוז בינוני חתוך לקוביות (או מפולח )

צרור פטרוזיליה (או כוסברה למי שאוהב) קצוצה

רוטב:

6 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון (במתכון המקורי חומץ בלסמי)

חצי כפית חרדל

מלח, פלפל

חופן גרעיני חמנייה קלויים

אופן הכנה:

לערבב את כל חומרי הסלט.

לערבב בצנצנת את חומרי הרוטב ללא גרעיני החמניה.

לקלות את גרעיני החמנייה על מחבת יבשה עד שהם מזהיבים אך לא נשרפים.

לערבב את הסלט עם הרוטב, להוסיף את גרעיני החמנייה הקלויים והפטרוזיליה, לערבב בקלות.

אפשר להניח לכמה שעות שהירקות יספגו את הטעמים, ולרעבים במיוחד – אפשר ישר לאכול.

  • המתכון של יוטקה הרשטיין ממסעדת הרדוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

eighteen + fourteen =

© 2024 עוגוט – טבעוניות | טעימות | וגם בריאות.

בניה - שמרת דיגיטל - מומחה מחשוב ואינטרנט, עיצוב - סטודיו לעיצוב הלית קלכמן