חומרים:
בסיס:
200 גרם אגוזי מלך
50 גרם אגוזי פקאן
20 מל שמן קוקוס מומס
2 כפות סילאן או מייפל טהור
מוס:
580 גרם כרובית מבושלת עד רך , טחונה עד פירה, לקרר היטב.
9 כפות שמן קוקוס נוזלי
9 כפות מייפל
6 כפות חלב שקדים
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
9 כפות קקאו
3/4 כפית אספרסו או קפה מגורען מומס
אופן הכנה:
בסיס: במעבד מזון לערבב את כל החומרים עד עיסה דביקה, לשטח בתבנית על נייר אפיה.
מוס: במעבד מזון לערבל את כל החומרים, חוץ מהכרובית, לעיסה אחידה.
להוסיף את הכרובית ולערבב ביחד עם תערובת הכרובית. עד מוס אחיד.
לשפוך על הבסיס להקפיא.
לקשט עם פירות יער, אגוזים, קוקוס.