מוס שוקולד מכרובית - עוגוט - טבעוניות | טעימות | וגם בריאות

מוס שוקולד מכרובית

אייקון של שעון

זמן הכנות

15 דקות
אייקון של סיר

זמן בישול

20 דקות
אייקון של סכין ומזלג

מתי מוכן?

שעה
אייקון בצורה של פאזל

כמה קשה?

קל

חומרים:

בסיס:

200 גרם אגוזי מלך

50 גרם אגוזי פקאן

20 מל שמן קוקוס מומס

2 כפות סילאן או מייפל טהור

מוס:

580 גרם כרובית מבושלת עד רך , טחונה עד פירה, לקרר היטב.

9 כפות שמן קוקוס נוזלי

9 כפות מייפל

6 כפות חלב שקדים

1 כף תמצית וניל

קורט מלח

9 כפות קקאו

3/4 כפית אספרסו או קפה מגורען מומס

אופן הכנה:

בסיס: במעבד מזון לערבב את כל החומרים עד עיסה דביקה, לשטח בתבנית על נייר אפיה.

מוס: במעבד מזון לערבל את כל החומרים, חוץ מהכרובית, לעיסה אחידה.

להוסיף את הכרובית ולערבב ביחד עם תערובת הכרובית. עד מוס אחיד.

לשפוך על הבסיס להקפיא.

לקשט עם פירות יער, אגוזים, קוקוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

three × five =

© 2025 עוגוט – טבעוניות | טעימות | וגם בריאות.

בניה - שמרת דיגיטל - מומחה מחשוב ואינטרנט, עיצוב - סטודיו לעיצוב הלית קלכמן