טרפלס* - עוגוט - בריאות | ללא גלוטן | ללא סוכר

טרפלס*

אייקון של שעון

זמן הכנות

10 דקות
אייקון של סיר

זמן בישול

3-4 שעות הקפאה
אייקון של סכין ומזלג

מתי מוכן?

4 שעות
אייקון בצורה של פאזל

כמה קשה?

קל

חומרים:

200 שוקולד מריר

125 מל' קרם קוקוס

קורט מלח

2-4 כפות קקאו איכותי

אופן הכנה:

לחמם את קרם הקוקוס בסיר כמעט עד רתיחה.

להוסיף את השוקולד והמלח לסיר ולכבות את האש.

להמתין כמה דקות, לערבב היטב להמסה מלאה ועד יצירת תערובת אחידה.

למזוג את תערובת השוקולד לתבנית שקעים.

להקפיא למשך 3-4 שעות.

ציפוי:

לשים את הקקאו בקערה ולכסות כל טרפלס מכל צדדיו.

לשמור את הטרפלס בפריזר.

*מתכון של נטלי לוין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

sixteen − eight =

© 2024 עוגוט – בריאות | ללא גלוטן | ללא סוכר.

בניה - שמרת דיגיטל - מומחה מחשוב ואינטרנט, עיצוב - סטודיו לעיצוב הלית קלכמן