מצרכים:
כרובית גדולה
צרור פטרוזיליה, רק עלים, קצוצים דק (אפשר גם צרור כוסברה, ונענע)
גבעולי בצל ירוק חתוכים דק
חופן צנוברים
חופן חמוציות ללא סוכר
גרעיני רימונים
מיץ משני לימונים גדולים
70 מל' שמן זית
מלח ים, פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
לחתוך את הכרובית החיה לפרחים ולהכניס למעבד מזון. לקצוץ אותה בפולסים קצרים לחתיכות קטנות ולהקפיד לא להפוך אותה לעיסה. אפשר לפורר כמה פרחים בכל פעם וכך לשמור על מרקם טוב ולא מעוך.
לקלות צנוברים ללא שמן עד להשחמה על מחבת.
מערבבים הכל חוץ מהתיבול, לתבל בשמן זית ומלח ופלפל ולהכניס למקרר לכמה שעות.
למי שהכרובית החיה קשה מדי, אפשר לבשל אותה כ 10 דקות עד שתתרכך מעט אך לא תהיה רכה מדי.
הכנתם? אהבתם? ספרו לי איך יצא.
לשאלות, הארות, הצעות ובקשות מומנים להגיב כאן למטה.
אם המתכון מצא חן בעיניכם שתפו באהבה – יחד נפיץ טבעונות בריאה.
הצטרפו אלי גם בפייסבוק וגם באינסטגרם