חומרים:
200 גרם מחית תמרים
120-100 גרם חמאת בוטנים
150 גרם פתיתי קוקוס
150 מל' קרם קוקוס
20 מל' מייפל טבעי
אופן הכנה:
לחמם במיקרו את מחית התמרים כ 15 שניות שתהיה רכה ונוחה לעיבוד ואם צריך אז לחמם עוד קצת.
במעבד מזון: לערבב את מחית התמרים וחמאת הבוטנים לתערובת אחידה.
להניח את עיסת התמרים/חמאת בוטנים בין שני דפי נייר אפיה ולרדד בעזרת מערוך לעובי של כ 5 מ"מ בצורת מלבן או ריבוע.
לחתוך לשני חלקים שוים שיחפפו אחד את השני.
בסיר: לחמם מעט ועל אש נמוכה קרם קוקוס, להוסיף פתיתי קוקוס ומייפל – לערבב עד אחיד. זה לוקח בערך
2-3 דקות. בזהירות שלא יחרך ולא יתיבש מדי. לשטח את תערובת הקוקוס על חלק אחד ממשטח התמרים/חמאת בוטנים. להדק מעט את העיסה ולהתאים אותה לגודל הבסיס.
להניח מעל שכבת הקוקוס את החלק השני של בסיס התמרים/ חמאת בוטנים ולהדק אותם בעדינות כמו סנדויץ.
אפשר לסמן בעדינות מלמעלה סימני ריבועים ולהכניס למקרר לחצי שעה.
להוציא מהמקרר ולחתוך בעדינות לריבועים.
אפשר לשמור בפריזר.
אפשר גם לוותר על המייפל במתכון ולהוסיף כפית וקצת תחליף סוכר.