מצרכים:
65 גרם קשיו
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית חומץ תפוחים
1/2 כפית אבקת שום (לא חובה)
1 כפית מלח
2 כפות קורנפלור
65 מל' שמן קוקוס מומס
250 מל' מים
12 גרם שמרי בירה
אופן הכנה:
להשרות קשיו במים במשך 5-6 שעות.
בבלנדר: להכניס את הקשיו המסונן וכל שאר החומרים ולטחון עד חלק.
להעביר לסיר קטן את קרם הקשיו ולבשל בבחישה עד רתיחה, להנמיך אש ולהמשיך לערבב עד שסמיך.
לשפוך לכלי חסין ומשומן.
אפשר לתבל עם זעתר, פפריקה, בזיליקום, זיתים.
לקרר לכמה שעות.
הכנתם? אהבתם? ספרו לי איך יצא.
לשאלות, הארות, הצעות ובקשות מומנים להגיב כאן למטה.
אם המתכון מצא חן בעיניכם שתפו באהבה – יחד נפיץ טבעונות בריאה.
הצטרפו אלי גם בפייסבוק וגם באינסטגרם