חומרים:
שמן זית
הגבעולים הלבנים של עלי המנגולד (סילקה)
בצל סגול או לבן פרוס
כמה שיני שום פרוסות דק.
לימון פרסי- לא חובה
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, בהרט, אגוז מוסקט.
מעט אבקת מרק בטעם בצל – לא חובה
מיץ לימון
אופן הכנה:
לחמם את השמן במחבת ולטגן את פרוסות השום והבצל, להזהר שהשום לא נשרף.
לחתוך את גבעולי הסילקה לפרוסות דקות ולהוסיף אותן למחבת.
לתבל ולערבב. להוסיף מים ולהרתיח את התבשיל.
להקטין אש לכסות במכסה ולבשל כ 20 דקות על אש קטנה.

